BEMOG steunt

Orange Babies

Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv. De stichting zet zich in voor een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben.

De projecten van Orange Babies gaan ons aan het hart. We zien het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om deze projecten te steunen. Dit doen we door geld in te zamelen, maar ook door de medewerkers van de stichting bij te staan met raad en daad.

Naar de website

Ronald McDonald Huis Zwolle

Het Ronald McDonald Huis Zwolle ligt op vijf minuten lopen van het Isala ziekenhuis. Het vormt een fijn verblijf voor ouders, broertjes en zusjes van kinderen die in Isala zijn opgenomen. Daarnaast is op de kinderafdeling van het ziekenhuis een speciale Ronald McDonald Huiskamer ingericht.

Wij vinden het belangrijk dat gezinnen bij elkaar kunnen zijn als een kind ziek is. Daarom sponsoren wij het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Naar de website

Weissensee4kids

Weissensee4kids is een driedaags schaatsevenement op de Weissensee in Oostenrijk. Bij dit evenement gaat een groep schaatsers de uitdaging aan om de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen voor kinderen met een moeilijke start. Ze zamelen geld in voor de projecten van Orange Babies en het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Stefan was in 2011 medeoprichter van de stichting Weissensee4kids en is tot op de dag van vandaag voorzitter. Ook staat hij elk jaar als deelnemer aan de start, vaak samen met een aantal collega’s.

Naar de website

Kerst in Oud Kampen

In het weekend voor kerst staat de historische binnenstad van Kampen traditiegetrouw in het teken van Kerst in Oud Kampen. Van straten en steegjes tot woonkamers en etalages, overal verschijnen kleine theaters.

Wij sponsoren Kerst in Oud Kampen. Dit doen we omdat we kunst en cultuur belangrijk vinden, maar ook omdat we van oorsprong uit Kampen komen. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid steunen we dit lokale initiatief graag.

Naar de website

Aniek Mars

Hardlopen, wielrennen en zwemmen. Als triatleet doet de 17-jarige Aniek Mars het allemaal. Haar doel? Een startplek bemachtigen voor het wereldkampioenschap voor junioren.

Wij helpen Aniek bij het bereiken van haar doel. Mede dankzij onze sponsorovereenkomst heeft ze geen omkijken naar de financiële kant van haar sportcarrière. Ze kan zonder zorgen trainen, internationale ervaring opdoen en zich ondertussen blijven focussen op school.

Naar de website

Joep Wennemars

Wanneer je zijn naam hoort, gaat er vast een belletje een rinkelen. En ja, het klopt: Joep is de zoon van Erben Wennemars. Net als zijn vader heeft hij een passie voor schaatsen. Hij schaatst nu nog bij TalentNED, maar hoopt dat hij op den duur mag uitkomen voor een profteam.

Wij steunen Joep financieel en staan hem bij met raad en daad. Zo kan hij alle kansen benutten om door te groeien binnen de schaatssport. En dat gaat goed: begin 2022 werd hij wereldkampioen bij de junioren.

Ivar Vinke

Ivar Vinke tennist bij KJLTC in Kampen. Hij heeft al veel mooie resultaten behaald bij zowel provinciale als landelijke toernooien. Om ervoor te zorgen dat hij dat kan blijven doen, zijn wij een sponsorovereenkomst met hem aangegaan. We steunen Ivar en geven hem waar mogelijk advies.

  • Menno van Coehoornsingel 16 |
  • 8011 XA Zwolle |
  • Tel. (038) 331 58 99 |
  • zwolle@bemog.nl

  • Menno van Coehoornsingel 16

  • 8003 CE Zwolle

  • Tel. (038) 331 58 99

  • zwolle@bemog.nl
  • U kunt ons volgen via: