Samen de toekomst ontwikkelen

Actueel

De wijk Rimpeler in Putten krijgt elke dag meer vorm

De bouw van de woningen uit fase 3 zijn in volle gang. Er wordt hard gewerkt door Bouwbedrijf de Bruin-Putten en Aannemersbedrijf G.G.... Lees meer

De bouw van de woningen uit fase 3 zijn in volle gang. Er wordt hard gewerkt door Bouwbedrijf de Bruin-Putten en Aannemersbedrijf G.G. Aalten. Nog even tot de oplevering die hopelijk naar verwachting voor de bouwvak zal plaatsvinden.
Fase 3 bestaat uit totaal 31 grondgebonden woningen en 24 appartementen en deze zijn inmiddels allemaal verkocht. Rimpeler Putten is een ontwikkeling van Bemog Projektonwikkeling B.V. Het ontwerp is afkomstig van Sacon Architecten uit Zwolle.

Sluiten

Dit is het begin van de nieuwe wijk Rimpeler in Putten

De werkzaamheden op de bouwplaats liggen verre van stil. Ondanks deze bijzondere omstandigheden zijn de 36 woningen uit fase 1 in de corona... Lees meer

De werkzaamheden op de bouwplaats liggen verre van stil. Ondanks deze bijzondere omstandigheden zijn de 36 woningen uit fase 1 in de corona periode, net voor de bouwvak 2020, opgeleverd. Inmiddels is fase 1 ook woonrijp gemaakt en hebben alle bewoners hun intrek genomen. Wij wensen alle nieuwe bewoners heel veel woonplezier!
Rimpeler Putten is een ontwikkeling van Bemog Projektonwikkeling B.V. Fase 1 is ontworpen door van Egbert van Dijk Architecten bv in samenwerking met Palazzo.

Sluiten

Tender gewonnen, 132 woningen Doctor Wibautplein Schiedam

BEMOG wint in samenwerking met KOW, ECHO en Kickstad met het plan WIJpark, 132 woningen voor het Doctor Wibautplein in Schiedam. Het... Lees meer

BEMOG wint in samenwerking met KOW, ECHO en Kickstad met het plan WIJpark, 132 woningen voor het Doctor Wibautplein in Schiedam.
Het Wibautplein in Schiedam krijgt de komende jaren een totaal nieuwe inrichting, met veel ruimte voor openbaar groen en een prachtig park dat samen met de buurt zal worden ingericht. We maken van deze centrale plek in de wijk Nieuwland een splinternieuwe woonbuurt waar ontmoeten en verbinden centraal zal komen te staan. Een buurt waar heerlijk kan worden gesport en gespeeld door kinderen en hun ouders. Ouderen kunnen er ontspannen en groenliefhebbers genieten van de stadstuin. De supermarkt, sportvereniging en buurtwinkel liggen er om de hoek. Parkeren wordt ondergronds geregeld, zodat er nog meer ruimte ontstaat voor bomen, planten en weiden. De 132 huur- en koopwoningen zijn te gast in het park. Welkom starters, tuiniers, sporters, carrièremakers, gezinnen met kids en hun opa’s en oma’s!

Schrijf je nu alvast in en denk en doe mee! www.woneninwijpark.nl

Sluiten

Vorderingen op de bouw in Steenbrugge Deventer

Het schiet al aardig op in Steenbrugge. De aannemers, Nikkels Bouwbedrijf b.v. en Van Norel Bouwgroep zijn druk bezig met de laatste... Lees meer

Het schiet al aardig op in Steenbrugge. De aannemers, Nikkels Bouwbedrijf b.v. en Van Norel Bouwgroep zijn druk bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. Nog even wachten tot oplevering. Steenenbrug ontwikkeling B.V. is een samenwerking tussen Bemog Projektontwikkeling en Le Clercq Planontwikkeling b.v.

Sluiten

The final van de 35 woningen aan de Franekerstraat te Bolsward

Mooi filmpje van Jorritsma Bouw, The final van de 35 woningen aan de Franekerstraat te Bolsward KLIK... Lees meer

Mooi filmpje van Jorritsma Bouw, The final van de 35 woningen aan de Franekerstraat te Bolsward KLIK HIER!

Sluiten

Gert-Jan Haandrikman naar BEMOG in Zwolle

Vanaf 1 januari 2021 zal Gert-Jan Haandrikman als projectontwikkelaar bij BEMOG in dienst treden. Gert-Jan Haandrikman is sinds 1993... Lees meer

Vanaf 1 januari 2021 zal Gert-Jan Haandrikman als projectontwikkelaar bij BEMOG in dienst treden.

Gert-Jan Haandrikman is sinds 1993 zelfstandig ontwikkelaar met zijn eigen onderneming BUVAPLAN uit Apeldoorn. Na bijna 28 jaar zelfstandig ondernemen verruilt Haandrikman zijn eigen onderneming voor BEMOG uit Zwolle.

Een aantal lopende projecten binnen Buvaplan worden door BEMOG overgenomen en blijven de verantwoordelijkheid van Haandrikman.

Een verrassende stap als ondernemer met ruim 30 jaar ervaring in de projectontwikkeling.

Haandrikman: ‘De kernwaarden en het trackrecord van 50 jaar ontwikkelen van BEMOG, spreken mij enorm aan. Je moet jezelf blijven uitdagen en verrassende stappen durven te nemen. Dat houdt je scherp en creatief. Daarbij ben ik gewend om juist in samenwerking met marktpartijen ontwikkelingen op te pakken.
Ik bied BEMOG een groot netwerk en ruime ervaring. Een gave combi waar we allebei veel zin en vertrouwen in hebben. Daarnaast heb ik altijd een hoge kwaliteit voor de eindgebruiker van projecten nagestreefd en dat is zeker niet anders bij BEMOG.’

Van Dijk: ‘BEMOG bestaat dit jaar 50 jaar als onafhankelijke ontwikkelaar van circa 600 woningen per jaar. BEMOG heeft een fantastisch gedreven team van professionals en Gert-Jan past daar perfect bij.

BEMOG PROJEKTONTWIKKELING
24-12-2020

Sluiten

Coalitie Lurelui-West geeft vorm aan Spoorzone Zwolle

Opnieuw een Zwolse samenwerking in de Spoorzone Vanuit het uitgangspunt ‘samenwerken aan de toekomst van de Spoorzone’... Lees meer

Opnieuw een Zwolse samenwerking in de Spoorzone

Vanuit het uitgangspunt ‘samenwerken aan de toekomst van de Spoorzone’ hebben
corporaties deltaWonen en SWZ, Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO),
ontwikkelaars BEMOG, VGBZ en VanWonen samen met de gemeente Zwolle het initiatief
genomen om de coalitie Lurelui-West op te richten. Gisteren werd deze coalitie formeel
bekrachtigd door alle partijen. Lurelui-West is het deelgebied tussen het spoor, de
Willemsvaart en de IJsselallee. Door de handen ineen te slaan wordt gezamenlijk vorm
gegeven aan dit deel van de Spoorzone.

Over de Spoorzone Zwolle
De Spoorzone ondergaat de komende jaren een metamorfose en wordt daarmee een nieuw
bruisend economisch gebied van Zwolle. De totale zone is maar liefst 100 hectare groot en
bestaat uit verschillende deelgebieden die allemaal een eigen karakter hebben. Eén van de
deelgebieden is Lurelui-West.

Gezamenlijke visie
Wethouder Ed Anker is blij met de samenwerking. “Vanuit de coalitie wordt samengewerkt
aan een gezamenlijke visie voor dit prachtige deel van Zwolle. We zijn ervan overtuigd door
op deze wijze samen te werken, er betere plannen en ideeën ontstaan. Dat is zeker van
toegevoegde waarde voor de stad en regio.”
Het doel van de coalitie is samen te werken aan een succesvolle gebiedsontwikkeling, zodat
Lurelui-West een nieuwe levendige, duurzame en groenstedelijke entree van de stad wordt,
waar Zwollenaren prettig leven, wonen, werken en recreëren.

Vervolg: samen met de buurt
De komende tijd ontwikkelt de coalitie een visie voor het deelgebied. Een visie die aansluit
op de uitgangspunten zoals omschreven in het ‘Ontwikkelkader Spoorzone’. Dit najaar heeft
de gemeenteraad ingestemd met dit Ontwikkelkader. Ook het gesprek met de
buurtbewoners is al opgestart.

Overzichtsfoto van de Spoorzone / deelgebied Lurelui-West

Foto: wethouder Ed Anker van de gemeente Zwolle en Gerrit Jan Schothans,
Ontwikkelmanager bij deltaWonen voor het paneel met alle handtekeningen.

Sluiten

Klaar voor de start! Ronald McDonald Rally 2020

Ook dit jaar doet BEMOG uiteraard mee met de Ronald McDonald Rally. De rally wordt gereden in een toer- en sportklasse en bestaat uit... Lees meer

Ook dit jaar doet BEMOG uiteraard mee met de Ronald McDonald Rally. De rally wordt gereden in een toer- en sportklasse en bestaat uit maximaal 80 equipes.

De Ronald McDonald Rally is een rally voor het goede doel “Ronald McDonald Huis in Zwolle”. Een tijdelijk thuis voor ouders waarvan hun zieke of gehandicapte kind is opgenomen in Isala. In het Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes en worden zij bijgestaan door meer dan 100 vrijwilligers. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel om zijn of haar ouders dicht in de buurt te hebben en voor ouders een geruststellende gedachte om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind.

Sluiten

De bouw van het plan Den Bergh in Soesterberg vordert gestaag

[gallery... Lees meer

 

Sluiten

Achter de schermen kijken?

Bij BEMOG achter de schermen kijken? Blader dan door het BEMOG Magazine. In dit magazine vertellen we over onze werkzaamheden en projecten. Zo kom je erachter wat we doen. En ontdek je hoe we in de praktijk bezig zijn met het ontwikkelen van een thuis voor de toekomst.

Bekijk het BEMOG Magazine
  • Menno van Coehoornsingel 16 |
  • 8011 XA Zwolle |
  • Tel. (038) 331 58 99 |
  • zwolle@bemog.nl

  • Menno van Coehoornsingel 16 |
  • 8003 CE Zwolle |
  • Tel. (038) 331 58 99 |
  • zwolle@bemog.nl
  • U kunt ons volgen via: